Aktuality

Nové webové stránky www.crptest.cz

13. 10. 2011

Zveme Vás k návštěvě webových stránek www.crptest.cz, jejichž stěžejním tématem je CRP test (test na C-reaktivní protein).

Stanovení hladiny C-reaktivního proteinu (CRP) patří mezi diagnostická vyšetření,s nimiž se dnes již běžně setkáváme v ordinacích lékařů či v laboratořích. Jeho výsledek může lékaři pomoci při zjišťování původu onemocnění. Hladina CRP v organizmu je totiž relativně snadno a rychle zjistitelným signálem, zda v těle probíhá infekce a jestli ji způsobují bakterie nebo viry.

Provedení testu na CRP pomáhá předcházet zbytečnému užívání antibiotik,jejichž nasazení má smysl u nemocí bakteriálního původu, zatímco u virových onemocnění nejsou účinná. Nadměrné užívání antibiotik, jehož jsme v praxi často svědky, vede ke zvyšování odolnosti bakterií a zakládá na závažné problémy do budoucna.

Možnost zjistit aktuální hladinu CRP v krvi je nyní dostupná všem,
neboť IVT IMUNO byl schválen pro sebetestování.

Testování CRP tedy již není omezeno pouze na specializovaná pracoviště. Pomocí tohoto jednoduchého testu si pacient může vyšetření provést sám v klidu domova.

Více informací najdete na stránkách www.crptest.cz, kde je též možno tento výrobek objednat.

Lékaři a další odborníci z oblasti zdravotní péče mohou pro objednání využít elektronickýobjednávkový systém na stránkách pro.ivtimuno.com.




NEWSLETTER

Chcete vědět o všem novém?