Aktuality

Informovace o změnách smluvních podmínek

22. 5. 2018

Dovolte nám, abychom Vás informovali o změnách smluvních podmínek v souvislosti s nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 - General Data Protection Regulation zkráceně GDPR.

Ochrana osobních údajů

  1. Firma IVT IMUNO s.r.o.dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), kterým se zrušuje směrnice 95/46/ES (dále „GDPR“), zpracovává, shromažďuje a uchovává osobní údaje – identifikační (jméno, příjmení, firma, IČ, DIČ), adresné (adresu, telefonní číslo, mail) i popisné (akademický titul u jména) pouze za účelem objednání, dodání, fakturace a zaslání nabídek zboží.
  2. Firma IVT IMUNO s.r.o., si uvědomuje a dodržuje důvěrnost osobních údajů svých zákazníků a tyto neposkytuje třetím osobám, s vyjímkou přepravních společností (v takových případech jsou osobní údaje použity pouze pro potřeby služby, nebo činnosti, kterou daný subjekt pro IVT IMUNO s.r.o. zajišuje). Spolupracující subjekt nesmí osobní údaje předávat dalším osobám.
  3. Poskytnuté osobní údaje jsou IVT IMUNO s.r.o., zpracovávány po dobu neurčitou, tj až do odvolání souhlasu uděleného zákazníkem při objednání, i registraci (mailové, telefonické). Zákazník má právo na úpravu, změnu a výmaz (být zapomenut) osobních údajů a svůj souhlas může kdykoliv písemně odvolat (nap. Prostřednictvím mailu, dopisu..) a IVT IMUNO s.r.o. tyto údaje bez odkladu odstraní.
  4. Pokud proti zpracování údajů zákazník nevznese připomínky, bude toto považováno za souhlas se zpracováním osobních údajů.




NEWSLETTER

Chcete vědět o všem novém?